fbpx

Fotograf i Borås och fotostudio i ett

Oavsett om du vill fota produktbilder, bygga kulisser, behöver en dagsljusstudio eller vill göra en catwalkfotografering så kan 609 Studios leverera precis vad du behöver. Vi som fotograf i Borås har den kompletta fotostudion mitt i centrala Borås.

Vår ambition som Fotograf i Borås är att skapa en tillgänglig och kostnadseffektiv fotostudio för bolag som förväntas åstadkomma professionella bilder. Mattias Björlevik är en mycket erfaren och ambitiös fotograf mitt i Borås som besitter 1500 kvadratmeter magisk fotostudio mitt i centrala Borås.

Det finns egentligen inga begränsningar i vår studio i Borås men däremot finns en hel del olika möjligheter. Vi har rekvisita i alla möjliga former samt massvis av modern fotoutrustning som ingår i studiohyran. Eller om du hellre tar med dig din egen utrustning och din egen fotograf så går även det naturligtvis alldeles utmärkt.

Studion har tre olika rundhorisonter och en femhundra kvadratmeter stor dagsljusstudio vilket gör att flertalet fotografer kan vara igång samtidigt. Det blir alltid fantastiskt stämning när det är många fotografer i studion och vi ser alltid till att förse samtliga gäster med förfriskningar i form av läsk, vatten, kaffe och frukt. Och är det så att något annat önskas så kan vi naturligtvis lösa även det.

Vissa av våra kunder vill hyra studion utan fotograf medan andra vill hyra både fotograf och fotostudio. Inget av alternativen är några problem utan vi hittar alltid lösningar som passar. Är det sedan så att man vi hyra studioutrustning eller rekvisita så går även det att lösa naturligtvis. I dagsläget har vi ingen prislista på webben då vi är i full färd med att katalogisera vårat gedigna rekvisita- och utrustningslager. Förslagsvis kontaktar ni oss så ska vi se till att förse er med priser och tillgänglighet.

609 är din fotostudio och fotograf i Borås

Vi strävar mot att bli en kreativ hub i Borås. En bit av pusslet är att kunna erbjuda användare en egen fotostudio i kombination med . Folkets studio om man så vill. Vår ambition är att studion skall vara öppen för alla typer av fotografer och kreativa människor och att etablerade eller nya fotografer ska kunna hyra sin egen studio utifrån sina egna förutsättningar. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig göra ditt drömfotoprojekt till verklighet.

Letar du efter en fotograf i centrala Borås har du hittat rätt

Oavsett om du behöver någon som dokumenterar ditt bröllop eller om du söker en pålitlig helhetsleverantör som kan hantera nästa catwalk- eller katalogfotografering så erbjuder vi de fototjänster du söker. Till rätt priser.

Hur kan vi nu göra det undrar du? Jo, för vi är ett flertal fotografer här i vår 1500 kvadratmeter stora studio mitt i Borås. Alla har vi olika expertis och olika prislägen. Så oavsett vilken typ av fotograf du söker eller vilken typ a budget du har så kan vi hjälpa dig. Letar du efter en fotograf i centrala Borås har du hittat rätt. Det lovar vi dig.

En fotostudio som erbjuder social media content

609 Studios är ingen vanlig fotostudio. Dels för vi agerar som fotograf i Borås men också att vår studio är 1500 kvadratmeter stor, har egen verkstad, massvis med rekvisita och kulisser samt världens skönaste arbetsklimat. Men också för att vi erbjuder social media content. Det här är en tjänst som vi är mycket stolta över. Social Media Content är precis vad det låter som: En abonnemangstjänst som innebär att vi skapar innehåll till våra kunders sociala medier. Låt oss hjälpa dig skapa proffsigt, relevant och inspirerande innehåll till dina sociala medier som matchar kvalitén på ditt varumärke och dina produkter och tjänster.

En fotostudio som arbetar med video

609 Studios är inte bara en fotostudio. Det är en filmstudio också. Eller det kan i alla fall bli med tanke på att våra lokaler är så pass stora. Det finns väl tilltagna ytor för att bygga upp kulisser eller scener som vi gärna filmar åt er. Gällande video så har vi naturligtvis den senaste utrustningen, steady-cams, drönare, kranar för åkningar och mycket mer redan på plats. Vi är inte bara en fotograf i Borås eller fotostudio. Vi är en videostudio och en filmstudio också. Och vi ligger i centrala Borås. Ett stenkast från Sandwalls plats. Så det enda du behöver ta med dig är ditt manus och dina skådespelare. Resten fixar vi gärna åt dig.

Fotograf som erbjuder högkvalitativa bilder

Alla är vi fotografer. Några av de vackraste bilderna jag någonsin sett är tagna med en smartphone. Men däremot, om du ska använda bilder i ett professionellt sammanhang så duger det sällan med de foton du tagit i din telefon. Som professionell fotograf i Borås, med kunder i Göteborg, Palma och Stockholm så ser vi till att vi levererar högkvalitativa bilder varje gång. Processen startar med förberedelser och projektledning. Därefter själva fotograferingen som kan ta dagar, beroende på vad som ska fotograferas. Och sist men inte minst handlar det om efterbearbetning för att sätta de rätta färgerna, känslan eller förändra vissa element. När bilden är perfekt levereras den till er för fri användning. Om ni behöer högkvalitativa bilder från en snabb, prisvärd och passionerad fotograf i Borås, vänligen kontakta oss.