fbpx

Live-streaming

En WebbTV-produktion som når ut till mottagaren direkt eller med bara sekunders fördröjning kallas live-streaming. Om du står i begrepp att arrangera ett event, en presskonferens, en konsert, en match, en föreläsning eller liknande så är live-streaming en stor möjlighet för dig att nå ut till fler än de som kan besöka dig på plats.

När t.ex. Facebook, via sina algoritmer, bestämmer vad som ska bli mest synligt för deras användare så rankas livevideo högst. Sedan kommer video, efter det bild och sist text. Även på Youtube rankas livevideo högst. Att live-streama är dessutom tillgängligt för alla.

609 varierar omfattningen på kamera- och ljudproduktionerna utifrån ditt önskemål. En kamera eller fem – eller ännu fler – allt är möjligt. Vi anpassar oss efter ditt behov. Detta gäller även för sändning via plattform. Du bestämmer om du vill att vi ska sända genom Youtube, Facebook, eller något annat. Det finns även möjlighet att spara det material som streamas. Dessutom assisterar vi dig gärna med sändningsgrafik, eventuella PowerPoints och förinspelat material som kan inkorporeras i live-sändningen.  

 

Hur du kommer igång? Boka ett möte med oss, så diskuterar vi oss fram till vilken form av upplägg som passar dig bäst.

Livesänding för Borås Basket med två kommentatorer och en kamera

Exempel på livesändning för Borås Basket.

Uppsättning med två kommentatorer, producent och en kamera. Sändningen gick ut live på Facebook och Youtube.