Videoproduktion

Videoproduktion är något som ligger oss varmt om hjärtat. Många av våra kunder väljer dessutom att ha rörliga bilder i sin e-handel vilket är något som konsumenter efterfrågar allt oftare. När vi producerar video använder vi oss av den senaste utrustningen och säkerställer alltid att ljus och ljud är optimerat för ändamålet.

Vår kompetens spänner från enkla enkamera-produktioner till livesända trekameraproduktioner och drönarfoto. Under Covid-19 har vi också fått flertalet förfrågningar om livesändningar över nätet för föreläsningar eller såkallade ”webinarier”. Detta är ett mycket omtyckt och effektivt sätt att hålla kontakten med elever, medarbetare eller andra intressenter.

När vi arbetar med videoproduktion har vi möjlighet att bygga upp olika typer av miljöer och kulisser i vår rymliga studio. Vi har dessutom ett rekorderligt rekvisitalager med allt från stilleben till möblemang som står fritt att använda för våra kunder.

Videoproduktion med drönare

Något som efterfrågas allt oftare är videoproduktion med drönare. Videoproduktion med drönare är ett kostnadseffektivt sätt att skapa nya vinklar och generera nya intressanta perspektiv för tittarna.

Hur fungerar videoproduktion med drönare?

En drönare går att likna vid en liten radiostyrd helikopter som orkar lyfta och flyga med en kamera monterad. När vi producerar video med drönare är det viktigt att väderomständigheterna stämmer. De bästa förutsättningarna är naturligtvis att det är vindstilla. Vi förbereder också våra videoproduktioner med drönare in i minsta detalj för att fånga exakt de vinklar och perspektiv som vår kund önskar. Videoproduktion med drönare har många olika användningsområden. Alltifrån att inspektera yttertak till att göra flygningar över områden eller effektfulla åkningar.

Vår videoproduktion i Borås

Vi levererar högkvalitativ videoproduktion med snabb leverans. Oavsett om du har behov av en företagsfilm eller en mer avancerad produktion så skapar vi ett bildmanus för att effektivisera arbetet. Vår studio återfinns i centrala Borås och vi är tillgängliga för alla typer av uppdrag.