Frågor och Svar om Hyrstudio hos 609 Studios

Välkommen tillbaka till vår bloggserie om fördelarna med att hyra en fotostudio. I detta inlägg samlar vi några av de vanligaste frågorna vi får från våra kunder om att hyra och använda 609 Studios, och ger tydliga svar för att hjälpa dig att känna dig trygg och informerad inför din bokning.

Vanliga frågor

1. Hur bokar jag studion?
För att boka 609 Studios kan du besöka vår kontaktsida här och följa instruktionerna. Du kan också kontakta oss direkt via telefon eller e-post för att diskutera dina behov och boka en rundvisning.

2. Vilka är era öppettider?
609 Studios är flexibla med öppettider och kan anpassa sig efter ditt schema. Kontakta oss för att arrangera specifika tider som passar ditt projekt.

3. Vad kostar det att hyra studion?
Våra priser börjar från låga 1500 kr + moms för en halvdag eller kväll. För mer omfattande projekt erbjuder vi helgdags- och specialpaket. Kontakta oss för att få en prisuppgift på ditt specifika projekt.

4. Vilken utrustning ingår i hyran?
I priset ingår kaffe, internet och studion naturligtvis. Har ni behov av att hyra belysning, bakgrunder och annan utrustning så finns det en hel del att hyra. Vi har också ett omfattande urval av rekvisita, inklusive cirka 80-100 olika stolar och andra möbler, som du kan använda utan extra kostnad beroende på tillgänglighet.

5. Kan jag ta med egen utrustning?
Ja, du är välkommen att ta med din egen utrustning. Om du har specifika krav, vänligen meddela oss i förväg så att vi kan förbereda studion för att möta dina behov.

6. Finns det teknisk support tillgänglig?
Ja, det finns möjlighet att ha kompetens till hands för att erbjuda teknisk support och hjälpa dig med uppsättning och användning av utrustningen under din fotografering. Detta måste meddelas i samband med bokning av dag.

7. Har ni omklädningsrum och sminkrum?
Ja, det finns gott om utrymme för både att byta om och sminkning.

8. Vad händer om jag behöver avboka min bokning?
Vi förstår att planer kan förändras. Om du behöver avboka eller omboka din tid, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Avbokning som sker inom 48 timmar innan bokad tid debiteras enligt överenskommet pris.

9. Är det möjligt att få en rundvisning innan jag bokar?
Ja, vi rekommenderar alltid att du bokar en rundvisning för att se våra faciliteter och diskutera dina specifika behov. Besök 609 Studios för att boka din rundvisning idag.

Avslutning

Vi hoppas att dessa svar har gett dig en bättre förståelse för vad du kan förvänta dig när du hyr 609 Studios. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa fotoprojekt!

Besök 609 Studios för att boka din rundvisning och se hur vår studio kan möta alla dina kreativa behov.