fbpx

Prissättning och paketerbjudanden hos 609 Studios: Tydlig och transparent

I denna del av vår serie om att använda en hyrstudio, går vi igenom prissättningen och de olika paketerbjudanden som finns tillgängliga hos 609 Studios. Att förstå dessa kan hjälpa dig att budgetera för ditt projekt och välja det paket som bäst matchar dina behov.

Varför tydlig prissättning är viktig

När du planerar en fotografering är det viktigt att ha en klar uppfattning om kostnaderna. Detta säkerställer att det inte finns några oväntade utgifter och att du kan fokusera helt på det kreativa arbetet. Hos 609 Studios strävar vi efter att vara transparenta med vår prissättning så att du kan göra välgrundade beslut.

Våra paketerbjudanden

Hos 609 Studios erbjuder vi paketlösningar som är designade för att möta olika behov och budgetar:

  • Halvdagspaketet: Perfekt för mindre projekt eller de som behöver en kortare fotografering. Tillgång till studion och all grundläggande utrustning i upp till fyra timmar. Priserna börjar från låga 1500 kr exkl. moms.
  • Helgdagspaketet: Idealiskt för större produktioner eller projekt som kräver mer tid och resurser. Detta paket ger dig tillgång till studion under en hel dag, med möjlighet att utnyttja alla faciliteter och tillgänglig utrustning. Kontakta oss för specifik prissättning.

Transparenta tilläggstjänster

Utöver våra grundläggande paket erbjuder vi även olika tilläggstjänster som kan bokas efter behov. Dessa inkluderar tillgång till avancerad fotoutrustning, specialbelysning, och professionell assistans från vårt erfarna team. Alla tilläggstjänster är prissatta tydligt och transparent för att göra det enkelt för dig att välja lämpliga tillägg för ditt projekt.

Boka en rundvisning

För att få en bättre uppfattning om våra faciliteter och diskutera vilket paket som passar bäst för ditt projekt, rekommenderar vi att du bokar en rundvisning hos 609 Studios. Detta ger dig möjlighet att se vår utrustning och faciliteter förstahands och träffa vårt team som kan svara på alla dina frågor.

Besök 609 Studios för mer information om våra priser och paketerbjudanden eller för att boka din rundvisning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att planera och genomföra ett framgångsrikt fotoprojekt i våra toppmoderna faciliteter!