Video

Video

Varje minut laddas mer än trehundra timmar innehåll upp på YouTube och dessa videos konsumeras över trehundra miljarder timmar varje månad. Video är i fokus helt enkelt.

609 producerar genomtänkta och högkvalitativa produktioner som därigenom bibehåller tittarens fulla uppmärksamhet. Vi skapar allt ifrån professionellt ljussatta intervjuer till steadycamproduktioner och drönarbilder.

Oavsett om du enbart behöver hjälp med fotograferingen eller om du vill ha hjälp med konceptuveckling, bildmanus och produktionsplanering så har vi lösningen som passar dig.

Inspelning av Borås Baskets The Fredder Show

Kollektionsvideo

Ta er webbshop eller era sociala medier till en helt ny nivå genom att visa era kollektioner i rörlig bild.

Ingår: En dags studiohyra, fotoutrustning, belysning, fotograf, förfriskningar

Pris: 4000 SEK per film*

*Minimum fem filmer per bokning

Företagsvideo

Small

I en enklare produktion hjälper ni till med mycket av förarbetet. Ni förser oss med manus och står för inspelningsplats. Vi hjälper er att renskriva manus eller frågebatteri och i mån av tid scoutar vi också inspelningsplats.

Vi filmar under en (1) dag.
Normalt filmar vi intervjuer och folk som skall uttala sig under förmiddagen och klippbilder från er verksamhet under eftermiddagen eller omvänt.

Vi klipper, ljudsätter och efterarbetar sedan allt material till en film som ni är nöjda med.

Eventuell musik till produktionen ingår utifrån de licensavtal som våra leverantörer erbjuder, så länge den köps in från just de leverantörer vi samarbetar med.

Pris: 20000 SEK

 

Large

Här lägger vi väsentligt mer tid i förarbetet än vi gör i en enklare produktion. Vi analyserar mål, målgrupper, syften och möjligheter med er film. Utifrån det skapar vi sedan en berättelse med manus och storyboard som underlag för vidare produktion. Vi har också utrymme att vara lite mer omfattande vad gäller eventuella animeringar av grafik och text.

I denna mer påkostade intervju så hjälper vi er att se över frågor och manus utifrån er verksamhets behov, mål och syften, inför filmningen. Eventuellt kommer vi med mer utrustning och filmar med flera kameror för att uppnå en mer påkostad känsla. Vid behov kan vi eventuellt också hjälpa till med inspelningsplats.

Vi filmar sedan på en eller flera platser: En till två (1-2) filmdagar.
Normalt filmar vi intervjuer och folk som skall uttala sig under förmiddagen på filmdag 1 och klippbilder från er verksamhet under eftermiddagen samma dag.
Behövs omtagningar, klippbilder från del av er verksamhet som ligger på annan plats eller kanske skall det filmas från något särskilt event så finns möjligheterna till det under en eventuellt andra filmdag.

Vi klipper, ljudsätter och efterarbetar sedan allt material till en film som ni är nöjda med.

Eventuell musik till produktionen ingår utifrån de licensavtal som våra leverantörer erbjuder, så länge den köps in från just de leverantörer vi samarbetar med.

Pris: 40000 SEK