Foto

Porträtt

Riktigt bra porträtt till företagets webbsida eller till de anställdas LinkedIn-profil är varken dyrt eller svårt men skapar en röd tråd och igenkänningsfaktor som leder till ökad trovärdighet och en mer professionell digital närvaro.

Vi ser till att ni får porträtt som tar avstamp i er grafiska profil och vi gör det under de omständigheter som passar er bäst. Det vill säga att vi fotograferar på plats i vår studio eller med hjälp av en mobila studio på plats hos er om det hellre föredages.

Pris:

1-10 porträtt: 1500 SEK per porträtt
11-20 porträtt: 1250 SEK per porträtt
20 – porträtt: 850 SEK per porträtt

Magnus Tillsten

Catwalkfotografering

Gör som etablerade varumärken
Fota och/eller filma er kollektion på catwalk i centrala Borås. Ovärderligt innehåll till hemsida och kampanjer i sociala medier. De flesta modejättarna fotar sina kollektioner på catwalk och ser en ökning av konverteringsgraden med smått otroliga sextio procent.

Ingår:
En dags studiohyra, fotoutrustning, belysning, fotograf, förfriskningar

Produktfoto för E-Handel

E-Handeln växer för varje år och under 2018 växte den med hela 15% mot föregående år och det finns inga tecken på avmattning. Tiden där man kan se e-handeln som ett sidoprojekt är förbi och då är det av yttersta vikt att man ser över sina produktbilder då dessa mer än någonsin är en avgörande faktor för om kunden kommer köpa er produkt relativt konkurrenten.

Vi erbjuder idag flera kunder produktbilder för webb, tryck och inte minst e-handel och allt görs med högst kvalitét i vår studio mitt i Sveriges e-handels mecka Borås.

Du väljer själv ditt upplägg, vill du skicka produkterna till oss går det utmärkt. Vill du hellre komma dit själv och vara med under fotograferingen för att verkligen sätta din personliga prägel på bilden så går det också utmärkt. 

Läs mer om produktfoto för e-handel och katalog här

 

Produktfoto i stylad miljö
Sängkläder
Lampa
Skjortor