Foto

Porträtt

Riktigt bra porträtt till företagets webbsida eller till de anställdas LinkedIn-profil är varken dyrt eller svårt men skapar en röd tråd och igenkänningsfaktor som leder till ökad trovärdighet och en mer professionell digital närvaro.

Vi ser till att ni får porträtt som tar avstamp i er grafiska profil och vi gör det under de omständigheter som passar er bäst. Det vill säga att vi fotograferar på plats i vår studio eller med hjälp av en mobila studio på plats hos er om det hellre föredages.

Pris:

1-10 porträtt: 1500 SEK per porträtt
11-20 porträtt: 1250 SEK per porträtt
20 – porträtt: 850 SEK per porträtt

Magnus Tillsten

Catwalkfotografering i centrala Borås

Gör som etablerade varumärken och lyft er modekollektion med professionell catwalkfotografering

Fota och/eller filma er modekollektion på en professionell catwalk i centrala Borås. Detta är ovärderligt innehåll för er hemsida och era kampanjer i sociala medier. Många av de största modejättarna använder catwalkfotografering för att visa upp sina kollektioner och ser en ökning av konverteringsgraden med smått otroliga sextio procent.

Varför välja catwalkfotografering?

Professionell presentation: Genom att visa upp er kollektion på en catwalk kan ni skapa en högkvalitativ och professionell presentation som imponerar på era kunder.

Engagerande innehåll: Catwalkbilder och videor är perfekta för att skapa engagerande innehåll för sociala medier och hemsidan, vilket kan öka er synlighet och locka fler kunder.

Ökad konvertering: Statistik visar att modeföretag som använder catwalkfotografering ser en signifikant ökning av konverteringsgraden, vilket innebär fler köp och högre intäkter.

Tjänster vi erbjuder

Fotografering: Professionella bilder av er modekollektion på catwalken, anpassade för både digitala och tryckta medier.

Filmning: Högkvalitativa videor som fångar rörelsen och känslan av er kollektion, perfekta för reklamfilmer och sociala medier.

Redigering: Vi erbjuder professionell redigering av både bilder och videor för att säkerställa att ert material ser perfekt ut.

Boka din catwalkfotografering idag

Gör som de största modevarumärkena och investera i catwalkfotografering för att lyfta er kollektion till nästa nivå. Kontakta oss idag för att boka en session eller för att få mer information om våra tjänster.

Besök vår kontaktsida för att boka din catwalkfotografering i centrala Borås.

Produktfoto för E-Handel

E-Handeln växer för varje år och under januari 2024 växte den med hela 19% mot samma period föregående år och det finns inga tecken på avmattning. Tiden där man kan se e-handeln som ett sidoprojekt är förbi och då är det av yttersta vikt att man ser över sina produktbilder då dessa mer än någonsin är en avgörande faktor för om kunden kommer köpa er produkt relativt konkurrenten.

Vi erbjuder idag flera kunder produktbilder för webb, tryck och inte minst e-handel och allt görs med högst kvalitét i vår studio mitt i Sveriges e-handels mecka Borås.

Du väljer själv ditt upplägg, vill du skicka produkterna till oss går det utmärkt. Vill du hellre komma dit själv och vara med under fotograferingen för att verkligen sätta din personliga prägel på bilden så går det också utmärkt. 

Läs mer om produktfoto för e-handel och katalog här

 

Produktfoto i stylad miljö
Sängkläder
Lampa
Skjortor